Обучителен семинар “СЕДЕМТЕ НАВИКА НА ВИСОКОЕФЕКТИВНИТЕ ХОРА”


ОБУЧИТЕЛЕН СЕМИНАР СЕДЕМТЕ НАВИКА НА ВИСОКОЕФЕКТИВНИТЕ ХОРА

Организатор:

Srednogorie_Logo_TXT_ENG

Под формата на еднодневно вътрешно обучение.

Възможни дати за провеждане на събитието : 25, 26, 28, 29, 30 април 2014г.

Лектор на събитието е Стивън Питърсън, бизнес консултант от САЩ, с богат опит в предприемачеството.

Бизнес семинар „Седемте навика на високоефективните хора“ е базиран върху едноименната книга с автор Стивън Кови, която е определяна от критиците като един от най-влиятелните трудове в бизнес литературата за последните сто години. По думите на автора, “Първо ние създаваме собствените си навици, след това навиците ни създават нас!”. Книгата предлага инструменти, чрез които да се постигне положителна промяна и напредък в организационните структури и в нагласата на техните членове, като се използва цялостен подход за изграждане на балансирана и успешна личност.

Лекторът на семинара Стивън Питърсън се завръща отново в България, след серия от успешни семинари по темата „Седемте навика на високоефективните хора“, за да надгради и обогати концепцията с нови измерения. Г-н Питърсън ще представи пред участниците реално работещи примери и средства за постигане на личностно усъвършенстване, повишаване на продуктивността и надграждане на уменията на всеки човек в неговата професионална реализация.

Основавайки се на своя богат опит в сферата на предприемачеството и човешките отношения, г-н Питърсън ще представи нестандартен поглед към общовалидни за хората теми, за това как всеки от нас би могъл да моделира нагласата си в посока по-лесно справяне с предизвикателства и трудности и по какъв начин да извлича и мултиплицира положителното въздействие и да намалява негативните последствия на случващото се около него.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ

За допълнителна информация:

Василена Димитрова                 Е: v.dimitrova@srednogorie.eu             T: +359 88 2617 670

Ева Драгоева                                E: e.simeonova@srednogorie.eu          T: +359 87 994 8480